مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

امکان انتخاب نوع واکسن برای افراد امکان پذیر است؟

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: برای وزارت بهداشت تفاوتی نمی‌کند که از میان واکسن‌های تایید شده کدام یک را به مردم تزریق کند و از طرفی برای دریافت کننده واکسن هم انتخاب نوع واکسن امکان پذیر نیست و واکسن موجود در آن مرکز به افراد تزریق خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 19
کد خبر: ۹۵۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رییسی در پاسخ به این سوال که آیا افراد می‌توانند در مراکز درمانی نوع واکسن دریافتی را انتخاب کنند، به میزان گفت: از میان واکسن‌هایی که توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت تایید شدند و در سبد واکسیناسیون قرار گرفتند، تفاوتی برای تزریق وجود ندارد و هرکدام که در دسترس باشد تزریق خواهد شد.

 

 

نوع واکسن انتخابی نیست

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، افزود: برای وزارت بهداشت تفاوتی نمی‌کند که از میان واکسن‌های تایید شده کدام یک را به مردم تزریق کند و از طرفی برای دریافت کننده واکسن هم انتخاب نوع واکسن امکان پذیر نیست و واکسن موجود در آن مرکز به افراد تزریق خواهد شد.

 

به افراد زیر ۵۰ سال واکسن آسترازنکا تزریق نمی‌شود

رئیسی ادامه داد: البته ترجیحا واکسن آسترازنکا به افراد زیر ۵۰ سال تزریق نمی‌شود و برای مثال اگر فرد حدودا ۴۷ ساله‌ای برای تزریق واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کند و واکسن آسترازنکا و برکت در آن مرکز وجود داشته باشد به او واکسن برکت تزریق خواهد شد./میزان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار